Cała sztuka ( nie podzielona na elementy zasadnicze wraz z podrobami)
Najniższa cena 1 582,00 zł od 14.05.2024 dla tego produktu.
Cena 14 zł za 1 kg.
Półtusza wieprzowa bez głowy. Podzielona na poszczególne elementy. Oddzielone zostają szynki, karkówka, polędwica, łopatka, boczek, żeberka, słonina, polędwiczka itd. Zostaje zdjęta skóra. W skład półtuszy nie wchodzą podroby.
*Nie jest to produkt stałowagowy, dokładna waga elementu wieprzowego i jednocześnie cena za porcję będzie umieszczona na fakturze. Dopuszcza się 20% odchylenia od porcji. Nasze mięso pochodzi z własnego rozbioru i jest rozważane ręcznie w momencie realizacji zamówienia, dlatego możliwe jest niewielkie odchylenie od porcji. O ostatecznej cenie zakupu poinformujemy telefonicznie. Płatność jedynie przy odbiorze.
Wieprzowina pakowana w skrzynki. Kaucja jednej skrzynki to 30 zł. Jeśli przygotujesz swoje pojemniki pomożemy przełożyć mięso.
- Sposób pakowania
- Skrzynki
- Kg / szt
- W sztukach
- Średnia waga jednego elementu
- 113
- Średnia cena za sztukę
- 1582
- Cena za kg
- 14
- Warunki przechowywania
- temp. poniżej +7°C
- Termin przydatności do spożycia
- 7 dni
- Przeznaczenie
- do dalszego przerobu, rozbioru, obróbki kulinarnej